Voor- en naschoolse opvang

KomKids

Voor en na school, tijdens adv-dagen en schoolvakanties, biedt KomKids kleinschalige buitenschoolse opvang (bso) waar uw kind met veel plezier naartoe gaat.

Na schooltijd beginnen we de middag rustig. Eerst lekker buitenspelen en dan met z’n allen aan tafel om een boterham te eten, iets te drinken en bij te praten. Zo kan uw kind even bijkomen na een intensieve schooldag, net als thuis. Onze locaties zitten in de school of bevinden zich op loopafstand. Uw kind kan zich hier binnen een vertrouwde omgeving op een plezierige manier ontspannen. Door het goede contact met de school zijn onderwijs en opvang goed op elkaar afgestemd. Uw zoon of dochter geeft zelf aan hoe hij of zij de opvanguren wil doorbrengen.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor goede begeleiding, duidelijke afspraken en uitdagende (leeftijdsgerichte) activiteiten. Even niets doen, kan natuurlijk ook. Heeft uw kind een leuk idee, dan probeert de pedagogisch medewerker dat uit te voeren. Die inspraak vinden wij belangrijk. Door goed naar kinderen te luisteren en echt iets met hun ideeën te doen, houden we onze opvang uitdagend. Ook voor oudere kinderen. U bent van harte welkom om een keertje te komen kijken!

GorzenKids
Dwarsstraat 2
3114 LC Schiedam
06 19853715
gorzenkids@komkids.nl
www.komkids.nl
Opvangtijden: 07:00 tot 19:00 uur.
Standaard bso-opvangtijden zijn van 08:00 - 18:00 uur. Alle uren daarbuiten kunt u apart inkopen.