Sterrengroep

Er zitten alweer heel wat maanden op van dit schooljaar. En wat hebben we al weer veel gedaan. We sloten het jaar af met een gezellige sinterklaasviering en hebben samen mogen komen tijdens de kerstdienst en het kerstdiner. 

In het nieuwe jaar zijn we begonnen met het thema 'restaurant'. In de klas is al een heus restaurant verschenen met ontvangstbalie en een ontvangsthoek, tafeltjes en een keuken. Er wordt hard gewerkt aan menukaarten, placemats en alles wat nodig is om het restaurant zo echt mogelijk te doen lijken. Iedereen is er enthousiast mee bezig. 
Ook hebben we de Iep weer gehad. Wat een kanjers zitten er in de sterrengroep!

Iedereen heeft heel hard gewerkt om te laten zien wat iedereen weer geleerd heeft in het afgelopen half jaar. Daar kunnen alleen maar mooie rapporten uitkomen. 

Na de kerstvakantie zijn we ook begonnen met het schoolthema 'theater'. In iedere stamgroep zijn toneellessen gegeven die uiteindelijk één grote voorstelling zijn geworden. Ook is iedere klas op bezoek geweest bij het theater van Schiedam. Deze lessen hebben de kinderen meegedaan met hun stamgroep. 

Er zijn al heel wat kinderen geweest die in de spotlights gestaan hebben. Wat kan iedereen goed vertellen wat zijn of haar leerdoel is en hoe hij of zij daarmee aan het werk is geweest in de afgelopen week. Mooi dat kinderen elkaar ook tips geven om leerdoelen te kunnen halen. 

We gaan met veel enthousiasme en plezier beginnen aan alweer het tweede deel van dit schooljaar.